Doar o singură dată pe an poți decide cum anume este folosită o mică parte din impozitul pe venit realizat anul trecut. Dacă nu alegi cum să fie folosiți acești bani, va alege statul pentru tine.
Centrul pentru Pace și Prevenirea Violenței (C.P.V.P.) este o organizație activă în România din 2019, și înființată la nivel global încă din 2012. Direcțiile de acțiune ale C.P.V.P. sunt ajutorul umanitar imediat în situații extreme, investiția în educație pentru copii și în programe de formare profesională și consiliere pentru tineret și femei.
Anul trecut, prin proiectul United for Mali, împreună cu colegii din Austria, am strâns 10.000 de EUR. Cu aceste fonduri am reușit să construim adăposturi durabile pentru peste 300 de oameni în cadrul a două tabere de refugiații din Mali și am organizat ateliere de formare profesională pentru aceștia. Puteți urmări progresul nostru aici.
În acest an, odată cu intensificarea crizei cauzate de noul coronavirus, ne-am implicat în inițiativa Vă ajutăm din Cluj alături de Civic Suport, VeDem Just, Clujul Sustenabil și Asociația Daisler. Aici, luptăm contra răspândirii Covid-19, prin asigurarea livrării gratuite de mâncare și medicamente celor peste 65 de ani, celor care suferă de boli cronice, părinților singuri, sau altor oameni care se află în imposibilitatea de a se deplasa în această perioadă, și oferim sprijin cadrelor medicale.
Pentru restul acestui an am pregătit un proiect de educație non-formală axată pe comunicare non-violentă în școlile și liceele din Cluj, dar și în centre de plasament din zona noastră. Nu i-am uitat nici pe cei în vârstă și am structurat un proiect de socializare și meloterapie pentru seniorii aflați în centre specializate.
Dacă crezi în proiectele noastre, ne poți susține prin redirecționarea a 3,5% din impozitul tău pe venit aferent anului 2019 către C.P.V.P., cu ajutorul formularului 230. Ai timp până pe 25 mai să ne ajuți.
Cum trebuie să procedezi?
Procedeul va dura doar câteva minute dacă urmezi pașii de mai jos:
1.Descarcă formularul 230 (precompletat cu datele noastre).
2.Completează formularul cu datele tale și bifează categoria de venit potrivită ție (salariu, activități independente sau pensie). Nu e nevoie să completezi nimic la secțiunea “Suma”. Acest câmp va fi completat de către angajații de la ANAF.
3.Trimite formularul completat folosind una din următoarele metode:
– prin serviciul poștal (cu confirmare de primire) la Administrația Fiscală de care aparții sau prin depunere personală la ghișeul ANAF.
– online prin serviciul Spațiul Privat Virtual (dacă ești înregistrat);
– prin email la [email protected] și ne ocupăm noi să îl trimitem.
– dacă stai în Cluj-Napoca, putem să îl preluăm noi personal de la tine.
Indiferent de opțiunea aleasă, termenul limită până la care formularul trebuie să ajungă la Administrația Fiscală, este 25 mai 2019.
Pentru orice întrebări ne poți contacta prin email la [email protected] sau pe pagina de Facebook.
Ajutorul tău ne va ajuta să facem un pic de bine celor care au atâta nevoie. Mulțumim!